Tiplijn: 06-19541384

Mogelijk opzet bij woningbrand Dordrecht

0

DORDRECHT – Een woningbrand in de Schoenerstraat in Dordrecht afgelopen nacht is mogelijk aangestoken. Bij de brandweer kwam omstreeks 03.30 uur een melding binnen dat er brand was in een woning. De eigenaar van de woning was niet thuis en zou voorafgaand aan de brand ruzie hebben gekregen met iemand anders. Volgens meerdere buurtbewoners is de verdachte vervolgens naar het huis van de tegenpartij gereden en heeft daar brand gesticht.

De politie wilde dit verhaal afgelopen nacht nog niet bevestigen, maar kon wel zeggen dat er één persoon is aangehouden. In de loop van zondag zal bij de woning technisch onderzoek gedaan worden om zo de exacte oorzaak van de brand vast te stellen.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer