Tiplijn: 06-19541384

Politie houdt veelpleger aan na achtervolging in Gorinchem

0

GORINCHEM – Een 24-jarige man uit Gorinchem is op woensdagochtend 7 augustus 2019 aangehouden na een korte achtervolging. Agenten herkenden de man, die door de politie nog gezocht werd, waarop zij de man aanspraken. De verdachte ging er vervolgens te voet vandoor.

Hij probeerde zich te verstoppen in een kliko in de omgeving van de Gildenweg. Na een korte zoekactie zagen agenten de man weer rennen richting het stadspark. Ter hoogte van de Wijnkoperstraat sprong de verdachte een sloot in, in een ultieme poging om te ontsnappen. Dit mislukte echter, waarop de 24-jarige man kon worden aangehouden.

Volgens een woordvoerder van de politie gaat het om een bekende veelpleger, die nog gezocht werd vanwege meerdere feiten.

Foto’s: Max Liet

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer