Tiplijn: 06-19541384

Brandweer haalt koe uit sloot in Hardinxveld-Giessendam

0

HARDINXVELD-GIESSENDAM – De brandweer is dinsdagavond 6 augustus 2019 uitgerukt voor een koe in de sloot in Hardinxveld-Giessendam. Het dier was bij een weiland langs de Rivierdijk in het water beland en kon er niet meer op eigen kracht uitkomen. Omstreeks 18.40 uur werd in eerste instantie de politie opgeroepen, deze schakelde vervolgens de brandweer in. Meerdere voertuigen kwamen ter plaatse om het dier te helpen. Met behulp van slangen, touwen en een tractor kon het dier omstreeks 20.15 uur uit het water gehaald worden. Na het schoonspuiten van de uitrusting kon de brandweer terugkeren naar de kazerne. De koe is voor zover bekend niet gewond geraakt.

Foto’s: Max Liet

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer