Tiplijn: 06-19541384

Overval op kinderkledingwinkel in Dordrecht

0

DORDRECHT – Een kinderkledingwinkel op de Voorstraat in Dordrecht is dinsdag 23 juli 2019 overvallen. Omstreeks 10.30 uur kwam een man gewapend met een mes de winkel binnen. Hij is na de overval per fiets gevlucht. Of de man iets buit heeft gemaakt is niet bekend.

Via burgernet is een bericht verspreid met het verzoek uit te kijken naar de overvaller. Het gaat om een blanke man, hij heeft een gezet postuur, wat langer haar, een donker petje en opvallend groene schoenen. De politie roept op om de overvaller vooral níet zelf te benaderen. Mensen met tips wordt gevraagd direct 112 te bellen.

Update: Rond kwart over twaalf herkenden agenten tijdens de surveillance de mogelijke verdachte. De man is aangehouden en het onderzoek wordt voortgezet. Volgens de politie is de verdachte een 47-jarige man.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer