Tiplijn: 06-19541384

Vrachtwagen rijdt van dijk bij Streefkerk; chauffeur gereanimeerd

0

STREEFKERK – Een 56-jarige vrachtwagenchauffeur uit Papendrecht is vrijdag 19 juli 2019 met zijn vrachtwagen tegen een rijdende auto gebotst op de Bergstoep bij Streefkerk. Het ongeval vond plaats kort na 16.30 uur. De vrachtwagen is daarna van de dijk gereden en tegen een huis gebotst. De vrachtwagenchauffeur is ter plaatse gereanimeerd.

Na het ongeval kwamen politie, de ambulancedienst, traumahelikopter en de brandweer ter plaatse. De chauffeur is mèt hartslag naar het EMC gebracht en wordt daar verder behandeld. De inzittenden van de auto raakten volgens de politie niet gewond. De politie onderzoekt wat er precies is gebeurd. Voorlopig gaat men er vanuit dat de chauffeur eerst onwel is geworden en daarna is gebotst. Tijdens de berging werd duidelijk hoe groot de schade aan het woonhuis is. Een deel van de woning is door de vrachtwagen kapotgereden. De berging van de vrachtwagen heeft tot laat in de avond geduurd. Tijdens het incident was de Bergstoep afgesloten voor al het verkeer. De burgemeester kwam ter plaatse en sprak met al de betrokkenen.

Foto’s: Herbert van Dalen.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer