Tiplijn: 06-19541384

Auto raakt te water na aanrijding op N216 bij Giessenburg

0

GIESSENBURG – Op de N216 ter hoogte van de A.M.A van Langeraadweg in Giessenburg heeft op woensdag 10 juli 2019 een ongeval plaatsgevonden. Rond 18.00 uur kwamen twee personenauto’s met elkaar in botsing. Na het ongeval kwam een van de twee voertuigen in de sloot terecht.

Na het ongeval kwamen meerdere politievoertuigen en twee ambulances ter plaatse. Drie personen zijn door de ambulancedienst gecontroleerd en voor verder onderzoek naar het ziekenhuis vervoerd. Over de toestand van de slachtoffers is niets bekend. Een bergingsbedrijf heeft de zwaar beschadigde voertuigen afgevoerd. De te water geraakte auto verloor in de sloot veel olie. Het waterschap is in kennis gesteld en heeft de olie die op het wateroppervlak van de sloot lag opgeruimd. De wegbeheerder kwam ter plaatse om het wegdek te reinigen. De aanleiding van het ongeval wordt door de politie onderzocht.

Foto’s: Herbert van Dalen

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer