Tiplijn: 06-19541384

Vijf arrestaties na vechtpartij

1

GORINCHEM / WERKENDAM – De politie heeft zaterdagmiddag 6 juli 2019 vijf arrestaties verricht na een vechtpartij. Het slachtoffer maakte zaterdagmiddag deel uit van een groepje van zeven vrienden uit Werkendam. Een van hen had afgesproken met een jongen uit Gorinchem bij vismeertje het Nonnegat bij de Kooi in Werkendam. Zij wilden daar een ruzie uitpraten. Tot verrassing van de Werkendammers kwamen daar ineens een grote groep jongens tevoorschijn die hen aanviel.

Een 16-jarige Werkendammer kreeg trappen tegen zijn lichaam en een klap tegen zijn neus die direct begon te bloeden. Ook kreeg hij een taser op zijn rechterarm gedrukt. Uit het onderzoek is gebleken dat een 15-jarige jongen uit Werkendam eveneens is mishandeld. Ook hij zou met een stroomstootwapen zijn aangevallen.
Diverse politie-eenheden kwamen ter plaatse. Op de Merwedebrug bij Gorinchem hield de politie een groep van ongeveer 15 jongeren staande. Uit die groep zijn vijf personen aangehouden. Twee jongens uit Gorinchem (15 en 16 jaar) voor betrokkenheid bij de vechtpartij. Drie andere jongens van 15, 16 en 17 jaar oud werden gearresteerd omdat zij geen legitimatiebewijs bij zich hadden.

Foto’s: Max Liet

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

1 reactie

  1. Gekke gerrit on

    Dat was 30 jaar geleden ook al met de werkendammers, niks nieuws in de vrouwenhemel.

    Alleen daarna dronken we een biertje,en klaar was het.

    Nu worden en oliebollen gegeten met poedersuiker!

    Gr gekke Gerrit

Reageer