Tiplijn: 06-19541384

Brandweer rukt opnieuw uit voor buitenbranden in Gorinchem

0

GORINCHEM – De Gorcumse spuitgasten zijn op vrijdag 5 juli 2019 opnieuw tweemaal uitgerukt voor buitenbranden in Gorinchem. Iets voor 12.30 uur werd de brandweer opgeroepen om opnieuw naar het Geldersepad te gaan voor brandend gras. Een dag eerder waren ze daar ook al geweest om een buitenbrand te blussen. Ditmaal had een buurtbewoner de brand al geblust bij aankomst van de brandweer. De brandweer heeft gecontroleerd of de brand uit was en ging daarna retour naar de kazerne.

Rond 19.30 uur werd de brandweer opnieuw opgeroepen voor een buitenbrand. In de Van Goudoeverstraat brandde in de bosschages een hoop rommel af. De brandweer heeft met een straal hogedruk het vuur geblust. Hoe de branden konden ontstaan is niet bekend. Mogelijk is er sprake van brandstichting.

Foto’s: Max Liet en Herbert van Dalen

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer