Tiplijn: 06-19541384

Brand in technische ruimte van flatgebouw in Gorinchem

0

GORINCHEM – In de technische ruimte van een flatgebouw aan De Gagel in Gorinchem is donderdagmiddag 4 juli 2019 brand uitgebroken. Omstreeks 15.55 uur zagen voorbijgangers rook vanaf de 5e etage van de flat komen. De brandweer werd gebeld en kwam met spoed ter plaatse. Twee blusvoertuigen en een ladderwagen werden ingezet om het vuur onder controle te krijgen.

De brand woedde in een elektrakast in de technische ruimte van het gebouw. Vermoedelijk ontstond de brand bij de omvormer van de zonnepanelen. Team brandonderzoek kwam ter plaatse om de exacte oorzaak van de brand te onderzoeken. Stichting Salvage kwam ter plaatse voor de afhandeling van de schade. Er vielen geen gewonden.

Foto’s: Max Liet

 

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer