Tiplijn: 06-19541384

Brandende container tegen pand Merwebolder Sliedrecht

0

SLIEDRECHT – Een container is woensdagavond 3 juli 2019 in vlammen opgegaan op het terrein van ASVZ de Merwebolder aan de Touwbaan in Sliedrecht. Het vuur en de rook die daarbij vrijkwam was vanaf de openbare weg goed te zien. Voorbijgangers alarmeerden de brandweer en medewerkers van ASVZ. Na enige tijd werd vanwege de behoorlijke hoeveelheid vrijkomende rook in meerdere gebouwen het automatische brandalarm geactiveerd.

Aangezien de brandende container vlak naast een pand stond werd met een hoop brandblussers getracht het vuur te blussen. De brandweer, die vanwege de kans op overslag met spoed arriveerde, had het vuur snel onder controle. Het pand is vervolgens nog gecontroleerd op doorslag van het vuur, de schade bleef beperkt. Hoe de brand is ontstaan, is onduidelijk.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer