Tiplijn: 06-19541384

Aanrijding bij tankstation langs A16

1

HENDRIK-IDO AMBACHT – Een forse aanrijding woensdagavond 3 juli bij een tankstation langs de A16. Ter hoogte van het BP tankstation bij Hendrik-Ido Ambacht botste rond 20:30 uur een auto met hoge snelheid op een stilstaande auto.

Ten minste twee mensen zijn door ambulancepersoneel onderzocht, maar geen van hen hoefde mee naar het ziekenhuis. Een bergingsbedrijf heeft de beide auto’s afgevoerd. De politie doet onderzoek naar de exacte oorzaak van de aanrijding. Na een alcoholtest bleek geen van beide bestuurders alcohol gedronken te hebben.

Foto’s: Gerard van Helden

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

1 reactie

  1. Zag het gebeuren! Heb ook gezien dat de Belg die achterop klapte uitstapte en zo zijn roze lachgasballon liet weg vliegen! Had daar geen auto gereden/staan had die maloot zo het tankstation in gereden!

Reageer