Tiplijn: 06-19541384

Auto slaat over de kop op Rivierdijk in Boven-Hardinxveld

0

BOVEN-HARDINXVELD – Op de Rivierdijk in Boven-Hardinxveld is maandagavond 1 juli 2019 een automobilist met zijn auto over de kop geslagen. Het ongeval gebeurde even na 17.30 uur ter hoogte van zijstraat De Buurt. De auto kwam op zijn dak terecht nadat de bestuurder er een zogenaamde ‘biggenrug’ uit reed.

Na het ongeval kwamen politie, brandweer en de ambulancedienst met spoed ter plaatse. Intussen hadden omstanders zich over de jongeman ontfermd die zelf uit zijn auto kon kruipen. Na controle in de ambulance bleek de jongen er slechts met lichte snijwonden vanaf te komen. De ter plaatse gekomen brandweer heeft de uitgestroomde vloeistoffen op het wegdek afgedekt met grit. De gemeente heeft het wegdek verder gereinigd. Tijdens het ongeval was, tot ongenoegen van sommige weggebruikers, een stukje van de dijk afgesloten.

Foto’s: Herbert van Dalen

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer