Tiplijn: 06-19541384

Gewapende overval op supermarkt in Vuren; politie zoekt twee daders

0

VUREN – Supermarkt Spar van Beek aan de Mildijk in Vuren is woensdagavond 26 juni 2019 overvallen. Omstreeks 18.40 uur kwamen twee gewapende personen de winkel in. Of de daders iets buit hebben gemaakt is niet bekend.

Al snel waren meerdere politieauto’s ter plaatse. Via Burgernet liet de politie weten op zoek te zijn naar 2 daders van ongeveer 20 jaar oud. De daders zijn ongeveer 1,85m lang, dragen zwarte kleding en hebben een gespierd postuur.

Mensen die de daders zien worden gevraagd 112 te bellen en zelf verder geen actie te ondernemen. De Burgernet-actie werd omstreeks 20.00 uur afgesloten. De politie liet weten dat de daders op dat moment nog niet waren aangetroffen.

Foto’s: Max Liet

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer