Tiplijn: 06-19541384

Mannen beroven 16-jarige jongen van telefoon in Sliedrecht; politie zoekt 2 getuigen

0

SLIEDRECHT – De politie zoekt in een onderzoek naar een beroving twee getuigen. Deze twee mannen spraken met het slachtoffer na de beroving die op 16 juni 2019 gebeurde rond 00.45 uur op de Tiendweg in Sliedrecht. Twee verdachten op een scooter beroofden het 16-jarige slachtoffer uit Rotterdam van zijn telefoon.

Het slachtoffer deed aangifte hiervan. De twee verdachten sloegen hierbij de 16-jarige jongen. De twee nog onbekende getuigen schoten het slachtoffer te hulp. Een kwam op het gegil af van de 16-jarige. De andere reed op een fiets en werd bijna aangereden door de scooter van de vluchtende verdachten.

De politie wil graag spreken met deze twee hulpverleners en andere getuigen. Zij kunnen bellen met de politie via het nummer 0900-8844.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer