Tiplijn: 06-19541384

Politie houdt automobilist en ‘enorm zwetende bijrijder’ aan voor heling

1

NOORDELOOS / NIEUWLAND – De politie heeft woensdag 19 juni 2019 twee Rotterdammers aangehouden voor heling. Agenten zagen de mannen om 2.00 uur in een auto rijden over de N214, komend vanuit de richting van Noordeloos. In Nieuwland werd de auto aan de kant gezet. Agenten zagen de bijrijder ‘enorm zweten’ en achterin de auto lag een grote hoeveelheid kabels, haspels, gereedschappen en accu’s.
Beiden inzittenden hadden volgens de politie geen goede verklaring voor de hoeveelheid goederen en werden daarom aangehouden voor heling. De verdachten (36 en 24 jaar beiden uit Rotterdam) werden overgebracht naar het politiebureau in Dordrecht.

Er is inmiddels aangifte gedaan van diefstal vanuit een schuur in Noordeloos. Door de recherche wordt onderzocht of deze diefstal aan beide verdachten te koppelen is.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

1 reactie

Reageer