Tiplijn: 06-19541384

Man zwaait met balletjespistool en wordt opgepakt; hulp van politiehelikopter boven Dordt

0

DORDRECHT – Agenten hebben dinsdag 11 juni 2019 op de Jacob Catsstraat in Dordrecht een 19-jarige man aangehouden die even hiervoor met een balletjespistool liep te zwaaien vanaf zijn balkon. Dat gebeurde op dinsdagmorgen rond 10.00 uur. Vanuit een school op de Brouwersdijk zagen getuigen vanochtend de man met ontbloot bovenlijf staan.

Direct gingen agenten hierheen. Zij kregen hulp van de politiehelikopter. Op de Jacob Catsstraat zagen politiemensen de verdachte die ze aanhielden. De man vertelde dat het wapen bij hem thuis onder de matras in zijn bed lag. En dat klopte, het was een balletjespistool dat sprekend lijkt op een echt pistool.

Foto: Politie.nl en Hanno van den Dool

 

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer