Tiplijn: 06-19541384

Brandweer druk met stormschades in de regio

0

REGIO – Diverse brandweerposten in de regio zijn zaterdag 8 juni druk geweest met meldingen van stormschades. Door de harde wind kwamen er vele meldingen binnen. De brandweer moest onder andere uitrukken in Dordrecht, Zwijndrecht, Brandwijk, Sliedrecht, Gorinchem, Papendrecht en Hendrik-Ido-Ambacht. De meldingen varieerden van omgevallen bomen tot losgewaaide ramen en loshangende takken.

Hieronder een korte impressie van een aantal meldingen:

Dordrecht
Aan de Mauritsweg in Dordrecht viel een boomtop naar beneden. De brandweer heeft de boomtop in stukken gezaagd en van de weg verwijderd.

In de Juliana van Stolbergstraat in Dordrecht stond een kleine boom op omvallen. Brandweer stelde de situatie veilig.

Zwijndrecht
Op de Langeraarstraat in Zwijndrecht waaide een openstaand raam kapot. Het raam kwam vlak naast een voorbijganger op de grond terecht. De brandweer kwam ter plaatse om een ander openstaand raam te sluiten.

Papendrecht
Op de Staringlaan Papendrecht hing een afgebroken tak in een boom. De brandweer kwam ter plaatse om deze te verwijderen.

Ook op de Gerrit van Dalenstraat in Papendrecht zorgden loshangende takken voor een gevaarlijke situatie. De brandweer stelde de situatie met behulp van een hoogwerker veilig.

Gorinchem
Op de Prof.Mr. P. Lieftinckstraat in Gorinchem hingen een aantal afgebroken takken in een boom. Ook hier moest de brandweer er aan te pas komen om de situatie veilig te stellen.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer