Tiplijn: 06-19541384

Politie peppert agressieve man in Hendrik-Ido-Ambacht

0

HENDRIK-IDO-AMBACHT – De politie heeft vrijdagavond 7 juni 2019 omstreeks 19.45 uur een man aangehouden in Hendrik-Ido-Ambacht. Eerder op de avond liep de man rondjes in de omgeving van de Van Polanenstraat. Een buurtbewoner zag dit en sprak de man aan. Hij vertoonde hierop direct agressief gedrag. Daarop werd de politie ingeschakeld.

Met behulp van enkele buurtbewoners probeerden agenten de man aan te houden. Dit lukte niet, waarop pepperspray is gebruikt. De verdachte verloor hierbij korte tijd het bewustzijn en is gecontroleerd door de ambulancedienst. De man bleek onder invloed van alcohol en drugs te zijn. Hij is aangehouden en overgebracht naar een politiebureau.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer