Tiplijn: 06-19541384

Brandweer rukt tweemaal uit voor benzinelucht in Gorinchemse flat

0

GORINCHEM – In Gorinchem werd de brandweer zaterdagavond 1 juni 2019 opgeroepen voor een melding van een gaslucht. Bewoners van een flat aan de Dokter van Stratenweg roken een vreemde lucht. Omdat het mogelijk ging om een gaslucht kwam de brandweer met spoed ter plaatse. Ook de politie en netbeheerder Stedin werden ingeschakeld.

Ter plaatse aangekomen bleek echter al snel dat het niet ging om gas maar om een benzinelucht. In een berging van de flat stond een scooter die benzine had gelekt. De brandweer kon al snel retour. De bewoner zou zorg dragen voor het opruimen van de gelekte benzine.
Ruim een halfuur later werd de brandweer opnieuw opgeroepen. In dezelfde flat meldde een bewoner een gaslucht te ruiken. Opnieuw kwamen de brandweerlieden met spoed ter plaatse. Al snel bleek dat het ging om dezelfde benzinelucht. De brandweer kon dan ook al snel weer terugkeren naar de kazerne.
Foto’s: Max Liet

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht: