Tiplijn: 06-19541384

Man onder invloed van drugs veroorzaakt met gestolen auto ongeval in Gorinchem

1

GORINCHEM -Op de Dalemsedijk in Gorinchem heeft zaterdagmiddag 1 juni 2019 een ongeval plaatsgevonden. Omstreeks 16.55 uur vloog een automobilist komend vanaf de Vestingweg uit de bocht. Hij kwam hierdoor in botsing met een tegemoetkomende auto. Politie en de ambulancedienst kwamen met spoed ter plaatse.

Na een controle door het ambulancepersoneel bleek dat geen van de betrokkenen ernstig letsel aan het ongeval overhield. Wel werd een vrouw geadviseerd nog een bezoek te brengen aan de huisartsenpost.

De auto die uit de bocht vloog bleek als gestolen geregistreerd te staan. Verder bleek uit een drugstest dat de bestuurder van de gestolen auto onder invloed van verdovende middelen verkeerde. De 29-jarige Gorcummer is aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Tegen hem zal proces-verbaal worden opgemaakt.

Foto’s: Max Liet

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

1 reactie

Reageer