Tiplijn: 06-19541384

Camper kantelt na klapband op A15 bij Gorinchem

0

GORINCHEM – Op de A15 bij Gorinchem is vrijdag 31 mei 2019 een camper gekanteld. Dit gebeurde nadat het voertuig een klapband kreeg. De camper kwam in de berm vlak voor een sloot tot stilstand. Diverse automobilisten stopte om de inzittende te helpen. Door de ruiten in te slaan wisten zij twee vrouwen van 74 en 80 jaar oud en een hond uit het voertuig te halen.

Omdat er mogelijk sprake was van ernstig letsel werd naast de politie en een ambulance ook de traumahelikopter opgeroepen. Na een check door het ambulancepersoneel bleek dat beide vrouwen gelukkig geen verwondingen aan het ongeval overhielden. Ook hun hond bleef ongedeerd. De traumahelikopter is niet meer ter plaatse geweest.

De berging van de camper is uitgesteld tot na de spits. Dit om overlast voor het overige verkeer zoveel mogelijk te beperken. Na 20.00 uur zal een bergingsbedrijf beginnen met de klus. De ongevalslocatie is tot die tijd afgezet met schermen.

Foto’s: Max Liet

 

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht: