Tiplijn: 06-19541384

Man dringt woning van oude vrouw in Papendrecht binnen

0

PAPENDRECHT – Een man is zaterdagavond 25 mei 2019 een woning van een oude vrouw binnengedrongen in Papendrecht. De man ging bij de vrouw op de vierde etage van de flat aan de Constantijn Huygenslaan binnen. Een buurtbewoner vond het een verdachte situatie en rende naar de flat. De buurtbewoner ging nog achter de verdachte aan, maar wist hem niet te pakken. Voor zover nu bekend is bij de politie, is er niets buitgemaakt. De oudere vrouw is ongedeerd gebleven.

Omdat de verklaringen over het signalement van de man nogal uiteenliepen, was het voor de politie niet makkelijk om op zoek te gaan naar een verdachte. Mogelijk komt de politie op een later moment nog wel met een getuigenoproep of een signalement.

Foto’s: Tiemen Schuit.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer