Tiplijn: 06-19541384

Fietsers botsen op elkaar in Sliedrecht; man gewond naar ziekenhuis

0

SLIEDRECHT – Op een fietspad langs de Thorbeckelaan in Sliedrecht zijn donderdagavond 23 mei 2019 twee fietsers op elkaar gebotst. Een meisje dat vanaf De Savornin Lomanlaan de Thorbeckelaan op kwam fietsen, kwam rond 20.15 uur in aanrijding met een oudere Sliedrechter, eveneens op de fiets. Beide fietsers kwamen ten val, waarbij de man verwondingen aan buik en benen opliep. Het meisje had na de val last van haar arm.

Ambulancepersoneel ontfermde zich over de gevallen man en bracht hem naar het ziekenhuis voor verder onderzoek. De politie heeft de fiets van de man thuisgebracht. Vanwege werkzaamheden op de Thorbeckelaan is de locatie van het ongeval op dit moment wat onoverzichtelijk, gezien fietsers van beide richting beide gebruik maken van het fietspad aan de noordzijde van de Thorbeckelaan.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht: