Tiplijn: 06-19541384

Motorrijder vliegt uit de bocht in Arkel

2

ARKEL – Een motorrijder is zondagavond 19 mei uit de bocht gevlogen in Arkel. Het ongeval gebeurde omstreeks 17.40 uur op het Rietveld. De politie en een ambulance werden met spoed ter plaatse gestuurd.

Het slachtoffer is, na stabilisatie, met beenletsel overgebracht naar het ziekenhuis. De politie heeft ter plaatse onderzoek gedaan naar de toedracht van het ongeval.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

2 reacties

  1. Het is daar zo’n lekker weggetje om even flink gas te geven. Aan het begin van het seizoen is het alleen weer even wennen.

    • Hoe weet je of hij te hard heeft gereden? Dat staat er toch niet bij of wel? Mensen zijn direct bij het zien van zo’n bericht geneigd om de voorbarige conclusie te trekken dat hij vast en zeker een hardrijder zal zijn. Er kan ook een dier de weg overgestoken zijn waar hij voor uitgeweken is en daardoor de macht over het stuur verloren zijn. Of dat er in de bocht een steentje op de weg gelegen heeft en met een motor ga je bijna altijd op je gezicht. Dus SLIMPIE,misschien is het voortaan Slim! om eerst eens na te denken voordat je een bijdehand bericht post.

Reageer