Tiplijn: 06-19541384

Arrestatieteam houdt man aan bij station in Dordrecht

2

DORDRECHT – Op verzoek van de Belgische politie is in de morgen van woensdag 15 mei 2019 een man aangehouden in Dordrecht. De man reed in een auto voor het station en werd door een arrestatieteam van de landelijke eenheid van de politie rond 07.45 uur klemgereden waarna hij geboeid meegenomen werd. Een vrouwelijke passagier mocht na controle  haar weg te voet vervolgen. De auto van de verdachte is door de politie meegenomen.

Volgens het Openbaar Ministerie in België heeft de aanhouding te maken met andere aanhoudingen in België en Nederland. De aangehouden verdachten zitten vast op verdenking van de aanmaak van synthetische drugs, teelt van cannabis en vanwege de internationale handel van cocaïne.

Ook in Nederland werd een groot laboratorium ontdekt dat werd onderhouden in grondstoffen vanuit België. Naast meerdere arrestaties in België werden ook bij huiszoekingen in Nederland drie personen aangehouden op verdenking van de betrokkenheid in deze criminele zaken. Bij die aanhoudingen werd hasj, vuurwapens en munitie aangetroffen die daarop in beslag werden genomen.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

2 reacties

Reageer