Tiplijn: 06-19541384

Traumahelikopter landt in Hendrik-Ido-Ambacht na incident in Zwijndrecht

0

ZWIJNDRECHT/HENDRIK-IDO-AMBACHT – Een Mobiel Medisch Team is woensdag 15 mei 2019 opgeroepen om per helikopter naar Zwijndrecht te vliegen. Even voor 13.30 uur werd de ambulancedienst opgeroepen voor een medische noodsituatie in een woning aan de Trompetstraat. Om 13.50 uur vroegen de hulpverleners om de assistentie van het MMT.

Een zogenaamde rendez-vous vond plaats in het Sandelingenpark in Hendrik-Ido-Ambacht. Dit houdt in dat de ambulancedienst en het personeel van de traumahelikopter op de route naar het ziekenhuis een plek afspreken waar de arts in de ambulance met daarin de patiënt stapt. De ambulancedienst haalde dus de arts op in het park en vervolgde vervolgens de spoedrit naar het ziekenhuis.

Foto’s: Jeffrey Reit

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer