Tiplijn: 06-19541384

Tiener aangehouden na beroving met mes in Dordrecht

0

DORDRECHT – Een 18-jarige man uit Dordrecht zit vast in de politiecel omdat hij verdacht wordt van een beroving. De beroving vond plaats op dinsdagavond 14 mei 2019 om 22.30 uur op de Isaac da Costastraat. Bij de beroving werd een 19-jarige pizzabezorger bedreigd met een mes en werd van hem geëist om zijn portemonnee af te staan.

De straatrover hield het mes tegen de borst van het slachtoffer. Nadat hij de portemonnee van het slachtoffer had liep hij weg. Het slachtoffer ging meteen terug naar zijn werk. Na de melding begon de politie direct een onderzoek. Dat resulteerde rond 01.30 uur in de aanhouding van de 18-jarige verdachte. De politie onderzoekt het misdrijf en de eventuele betrokkenheid van de verdachte bij andere berovingen.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer