Tiplijn: 06-19541384

Motorrijder rijdt sloot in langs de Langeweg in Heerjansdam

0

HEERJANSDAM – Een motorrijder is maandagavond 13 mei 2019 te water geraakt in Heerjansdam. De 19-jarige man uit Barendrecht reed omstreeks 18.45 uur in een bocht van de Langeweg, nabij de Molenweg, toen het misging. Door onbekende reden reed de motorrijder door de berm van de weg om vervolgens in een naastgelegen sloot tot stilstand te komen.

Omdat de man niet zelfstandig uit de sloot kon komen werd de brandweer ingeschakeld. Met behulp van onder andere de Dordtse brandweerduikers kon hij uit het water worden gehaald. Vervolgens is de motorrijder door de ambulancedienst behandeld en naar het ziekenhuis vervoerd. Een bergingsbedrijf heeft de motor uit de sloot gehaald en afgevoerd.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer