Tiplijn: 06-19541384

Brandweer rukt uit voor buitenbranden in Gorinchem en Spijk

0

GORINCHEM – De Gorinchemse brandweer is zondag 12 mei 2019 driemaal opgeroepen voor een melding van een buitenbrand. Omstreeks 17.15 uur rukte de brandweerlieden uit naar de Julianaweg in Spijk. Aldaar stond een klein hoopje afval in brand. De brandweer wist het vuur snel te doven.

Vanaf de Julianaweg konden de spuitgasten gelijk doorrijden naar de Stationsweg in Gorinchem. Ook daar werd melding gemaakt van een buitenbrand. Ter plaatse werd echter geen brand aangetroffen, waarop de brandweer terugkeerde naar de kazerne.

Even voor 19.00 uur werd de brandweer opnieuw opgeroepen. Op een terrein langs de Spijksedijk in Gorinchem stond een hoop hout in brand. Omstanders hadden al een eerste bluspoging gestart en wisten een heftruck bij het vuur weg te halen. De brandweer kwam met spoed ter plaatse en kon de brand snel blussen. Hoe de brand is ontstaan is niet bekend.

Foto’s: Max Liet

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer