Tiplijn: 06-19541384

Lama’s en pony’s van circus wandelen door Hendrik-Ido-Ambacht na vernieling van hek

0

HENDRIK-IDO-AMBACHT – Op dinsdag 7 mei 2019, omstreeks 04.00 uur, zagen agenten tijdens hun surveillance 4 lama’s lopen op de Antoniuslaan in Hendrik-Ido-Ambacht. Al snel kwamen zij er achter dat de lama’s van het net neergestreken Circus Bolalou af kwamen. Dit circus staat met hun circustent op het parkeerterrein van sporthal de Ridderhal aan de Hoge Kade in Hendrik Ido Ambacht. Met meerdere agenten en medewerkers van het circus werden de lama’s met enige moeite gevangen en terug begeleid naar hun stal. Ook waren er nog 4 pony’s en 1 paard vertrokken uit de stal. Deze stonden tegenover Cultureel Centrum Cascade. Ook deze dieren werden ingesloten en teruggebracht naar de stal. Volgens de eigenaar van het circus was het hek bewust vernield en zijn de dieren bewust vrijgelaten. Er wordt aangifte van vernieling gedaan.

Foto’s: Politie Drechtsteden Buiten.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer