Tiplijn: 06-19541384

Auto in beslag genomen na vierde keer rijden zonder rijbewijs

0

HENDRIK-IDO-AMBACHT – Deze week zagen agenten midden in de nacht een voertuig rijden ter hoogte van de A16 bij Hendrik-Ido-Ambacht. “Het voertuig maakte rare manoeuvres en trok hierdoor de aandacht van onze collega’s. Nadat de bestuurder aan de kant werd gezet, bleek uit controle dat de bestuurder, een 20-jarige man uit Rotterdam, voor de vierde keer werd gepakt voor het rijden zonder rijbewijs,” meldt de politie Drechtsteden Buiten.

De verdachte moest voor twee eerdere keren nog voor een rechter verschijnen. Nu is er een derde dagvaarding bij gekomen.

Het voertuig werd in beslag genomen. De officier van justitie gaat een beslissing nemen over wat er met het voertuig gaat gebeuren.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer