Tiplijn: 06-19541384

Politie houdt man aan in buurt van herdenkingslocatie in Sliedrecht

1

SLIEDRECHT – Voorafgaand aan de Dodenherdenking in Sliedrecht, op zaterdag 4 mei 2019, heeft de politie in de directe nabijheid van de herdenkingslocatie een man aangehouden na een melding van een onenigheid. De aanhouding werd verricht door het Team Parate Eenheid. Tijdens de staandehouding bleek dat de man een pandverbod had voor de betreffende locatie. Hij werd meegenomen en niet veel later startte de dodenherdenking, die door de NOS werd uitgezonden.

Op zaterdagavond 4 mei begeleidden de wijkagenten van Sliedrecht, agenten van het Basisteam en Team Parate Eenheid de Dodenherdenking met Stille Tocht in Sliedrecht. Omdat het dit jaar 75 jaar geleden was dat de Merwedegijzelaars werden opgepakt zond de NOS onderdelen van de Sliedrechtse herdenking live uit op televisie.

Foto’s: Politie Drechtsteden Buiten.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

1 reactie

  1. Je krijgt niet zomaar een pandverbod. Valt vast onder de noemer “bekende van politie”.

Reageer