Tiplijn: 06-19541384

Geen treinen na dodelijk ongeval bij Leerdam

0

LEERDAM – Bij een ongeval tussen een trein en een personenauto op een spoorwegovergang in Leerdam is zondagmiddag 5 mei een dodelijk slachtoffer gevallen. Het ongeval gebeurde omstreeks 12.50 uur op de spoorwegovergang bij de Koenderseweg. De trein, die onderweg was in de richting van Geldermalsen, kwam enkele honderden meters verder tot stilstand.

Hoe het ongeval kon gebeuren is volgens de politie op dit moment nog onduidelijk. Hier wordt onderzoek naar gedaan. Door het dodelijk ongeval en het bijbehorende onderzoek zullen er voorlopig geen treinen rijden tussen Leerdam en Gorinchem. Ook is de Koenderseweg in Leerdam in beide richtingen afgesloten voor verkeer.

 

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer