Tiplijn: 06-19541384

Man vliegt uit bocht en belandt onderaan talud langs A15 bij Papendrecht

0

PAPENDRECHT – Een 37-jarige man uit Dordrecht is donderdagochtend 25 april 2019 met zijn auto uit de bocht gevlogen op de kruising N3 met de toerit naar de A15 bij Papendrecht. De man reed rond 05.45 uur met zijn auto vanuit Dordrecht over de N3. Bij de verkeerslichten wilde hij rechtsaf de snelweg op rijden.

Op dat moment vloog hij uit de bocht, reed door de berm, doorkruiste het fietspad, schoot nèt langs een boom en kwam uiteindelijk vijf meter lager tegen de vangrail van de A15 tot stilstand. De Dordtenaar raakte gewond en is per ambulance meegenomen naar het ziekenhuis. Hij was door zijn verwondingen niet in staat een blaastest uit te voeren.

Een bergingsbedrijf heeft de auto via de vluchtstrook langs de A15 opgetakeld en meegenomen. Door het ongeval ontstonden er files op de A15, de N214 en de Veerweg.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer