Tiplijn: 06-19541384

Hulpdiensten rukken groots uit voor auto te water langs de Kanaaldijk Noord in Arkel

1

ARKEL – Diverse hulpdiensten zijn dinsdagavond 23 april met spoed uitgerukt voor een auto te water langs de Kanaaldijk Noord in Arkel. Omstreeks 18.10 uur werd 112 gebeld. Naast meerdere eenheden van de brandweer, politie én ambulancedienst, werd ook het Mobiel Medisch Team per helikopter opgeroepen.

Omdat het niet duidelijk was waar de auto precies in het water lag moesten de hulpdiensten enige tijd zoeken. Al snel bleek de auto vlak naast de spoorbrug te liggen op de Kanaaldijk Noord. Direct werd in- en rond de auto, door de brandweer van Arkel en Gorinchem, een zoekslag gemaakt naar eventuele slachtoffers. Uiteindelijk bleek er niemand meer in de auto te zitten.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

1 reactie