Tiplijn: 06-19541384

Man krijgt bijtende stof over zich heen bij werkzaamheden aan een IBC in Bleskensgraaf

1

BLESKENSGRAAF – Een man heeft woensdagochtend 17 april 2019 een bijtend, chemisch middel over zich heen gekregen, nadat hij aan het werk was geweest bij een IBC bij de melkfabriek aan de Dorpsstraat in Bleskensgraaf. Het chemische middel (loog) is uit de opslagtank gelopen en op het lichaam van de man terecht gekomen. Het slachtoffer werd direct na het ongeval gekoeld.

De brandweer, politie en ambulancedienst kwamen met spoed ter plaatse. Ook het Mobiel Medisch Team kwam per helikopter ter plaatse voor eerste hulp. Het slachtoffer is na stabilisatie overgebracht naar het ziekenhuis. Hoe het ongeval kon gebeuren, is niet bekend.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

1 reactie