Tiplijn: 06-19541384

Politie, brandweer én provincie hebben handen vol aan ontsnapte stieren op N214

0

BLESKENSGRAAF – De brandweer, politie, provincie en de eigenaren van vier stieren hadden hun handen dinsdagochtend 16 april vol. Vier stieren konden, door nog onbekende oorzaak, ontsnappen. De heren besloten een lekker stukje te gaan wandelen en zwemmen langs de N214 ter hoogte van Bleskensgraaf. De eerste twee stieren die de hulpdiensten tegen kwamen waren moe van een stukje zwemmen en stonden lekker bij te komen op een stukje land. De andere twee stieren hebben ze even moeten zoeken en waren niet van plan hun reis te staken.

Uiteindelijk kwamen de twee toch een geschikt stukje land tegen. Door de aanwezigheid van de vier stieren op de N214, ontstond er een kleine vertraging.

Foto: Politie Lek en Merwede

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht: