Tiplijn: 06-19541384

Bromfietsster (41) en fietser (15) botsen op fietspad in Hardinxveld-Giessendam

0

HARDINXVELD-GIESSENDAM – Op de Kanaaldijk Noord in Hardinxveld-Giessendam heeft op dinsdagmorgen 16 april 2019 een ongeval plaatsgevonden. Rond 08.45 uur kwam een brommerbestuurster in aanrijding met een fietser.

Op de fiets zat een 15-jarige jongen uit Sliedrecht. Hij fietste vanuit de richting van Hardinxveld richting Gorinchem en botste tegen de 41-jarige brommerbestuurster die uit de tegenovergestelde richting kwam. De bestuurster van de brommer, uit Woudrichem, kwam na de aanrijding onderaan het fietspad in het gras terecht. Naast de politie en de ambulancedienst kwam, vanwege de aard van het letsel, een Mobiel Medisch Team per traumahelikopter ter plaatse. Na stabilisatie is het slachtoffer naar het ziekenhuis in Gorinchem vervoerd. De vrouw had in ieder geval een hersenschudding en een gebroken sleutelbeen, meldt de politie. De politie onderzoekt de toedracht van het ongeval.

Foto’s: Jorrit de Haas

 

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer