Tiplijn: 06-19541384

Buschauffeur aangehouden voor rijden onder invloed van drugs

0

PAPENDRECHT – De politie heeft maandag 15 april 2019 een buschauffeur aangehouden in Papendrecht. In de ochtend kreeg de politie een melding over een buschauffeur die onder invloed van drugs achter het stuur zou zitten. Agenten hielden de lijnbus staande en onderwierpen de buschauffeur aan een drugstest. Uit de test bleek dat de buschauffeur mogelijk THC had gebruikt, meldt de politie. De 37-jarige Rotterdammer werd daarop aangehouden.

Een arts heeft een bloedtest afgenomen om precies vast te stellen om welke drugs het gaat en welke hoeveelheid er is gebruikt. “Bij een te hoge uitslag zal de verdachte zich uiteindelijk moeten verantwoorden voor de rechter,” meldt de politie.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer