Tiplijn: 06-19541384

Vrouw gewond na uitslaande woningbrand in Hendrik-Ido Ambacht

0

HENDRIK-IDO AMBACHT – Bij een uitslaande brand in de Frederik Hendrikstraat in Hendrik-Ido Ambacht is zaterdagmiddag 13 april 2019 een mevrouw gewond geraakt. De brand ontstond omstreeks 14.50 uur. Bij aankomst van de brandweer bleek het te gaan om een uitslaande woningbrand.

Eén mevrouw werd onwel, mogelijk door het inademen van teveel rook. Zij is door ambulancepersoneel behandeld.

De brandweer wist de brand relatief snel onder controle te krijgen. Brandweerlieden konden tijdens de verkenning nog wel een kat uit de woning halen. Ondanks de snelle inzet van de brandweer raakte de woning zwaar beschadigd en deze is voorlopig dan ook onbewoonbaar. Stichting Salvage is ingezet om de bewoners bij te staan bij de afhandeling van de schade.

Foto’s: Glenn Nannings

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer