Tiplijn: 06-19541384

Half miljoen sigaretten gevonden in Dordrecht; 4 aanhoudingen

0

DORDRECHT – De politie heeft dankzij een waardevolle melding een enorme hoeveelheid sigaretten (500.000), nepkleding en geld gevonden. De agenten hielden daarbij vier personen aan. Dat onderzoek begon op woensdagavond. Een getuige gaf een melding door van een verdachte situatie bij het Frida Katz-erf. Daar liepen mannen heen en weer bij de kelderboxen met dozen.

Agenten hielden daar direct na de melding twee personen aan die wilden ontvluchten. In een kelderbox lagen sigaretten en tabak. In een personenauto van de twee verdachten vond de politie geld. Bij onderzoek in twee woningen hielden politiemensen nog twee personen aan en vonden daar nep merkkleding en nog meer sigaretten en geld. In totaal gaat het om ruim 500.000 sigaretten en ongeveer 13.000 euro aan contant geld.

De politie verricht nu onderzoek naar de herkomst van de sigaretten waar in ieder geval geen accijnzen op zijn betaald. Het onderzoek gebeurt in samenwerking met de douane. De aangehouden verdachten zijn drie mannen van 25, 29 en 33 jaar en een vrouw van 26 jaar. Drie komen uit Dordrecht en een uit Voorburg.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer