Tiplijn: 06-19541384

Bromfietser valt letterlijk en figuurlijk voor een vrouw in Arkel

0

ARKEL – Op maandagmiddag 8 april 2019 rond 17.00 uur kwam op de Stationsweg in Arkel een bromfietser ten val. De politie en de ambulancedienst kwamen na het ongeval ter plaatse. De verwondingen van de bestuurder van de bromfiets bleken mee te vallen. Aan de brommer ontstond lichte schade.

Politie Lek en Merwede meldt op Instagram dat de bestuurder van de bromfiets verklaarde dat hij een mooie vrouw zag en naar haar had omgekeken. Dat hij letterlijk voor haar ten val zou komen, had hij niet zien aankomen, zo meldt de politie. De bestuurder reed namelijk tegen een paal aan en viel. Of de vrouw mogelijk figuurlijk voor de bestuurder is gevallen is bij de politie onbekend gebleven.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht: