Tiplijn: 06-19541384

Auto botst tegen boom in Dordrecht; bestuurder aangehouden

0

DORDRECHT – Op de Stadspolderring in Dordrecht is donderdagavond 4 april 2019 een automobilist met zijn auto tegen een boom aangereden. Het eenzijdige ongeval gebeurde rond 22.15 uur waarna de politie en de ambulancedienst ter plaatse kwamen. De ambulancedienst heeft de bestuurder van de auto nagekeken. De man was door de klap gewond geraakt aan zijn arm, maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis. De man is aangehouden door de politie op verdenking van het rijden onder invloed.

Ook de brandweer kwam ter plaatse. Zij werden opgeroepen omdat de auto na de botsing brandstof lekte. De brandweer heeft de auto aan de kant van de weg geduwd waar deze later is opgetakeld door een bergingsbedrijf. Tijdens de afhandeling van het incident sloot de politie de Stadspolderring af voor overig verkeer.

Foto’s: Glenn Nannings

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht: