Tiplijn: 06-19541384

Brandweer moet opnieuw uitrukken voor gaslucht in Gorinchem

0

GORINCHEM – De brandweer in Gorinchem moest op zaterdag 30 en zondag 31 maart opnieuw uitrukken voor meldingen van een gaslucht. Zaterdag kwam omstreeks 09.00 uur een melding binnen van een gaslucht op de Gerard van Lomstraat. De brandweer kwam met spoed ter plaatse. Bij metingen werden geen verhoogde concentraties gas waargenomen.

Zondagochtend rond 12.15 uur kwam opnieuw een melding van een gaslucht binnen. Dit keer in de Tinnegietersteeg. Een tankautospuit kwam met spoed ter plaatse. Ook hier werd door de brandweer geen gas gemeten.

Het is niet de eerste keer deze week dat de Gorcumse brandweerlieden worden opgeroepen voor een gaslucht. Eerder deze week moesten de spuitgasten onder ander al uitrukken naar de Willem van Arkellaan, Zakdragerstraat en Avelingen-West. Voor zover bekend werd op geen van deze locaties ook daadwerkelijk een lekkage aangetroffen.

Foto’s: Max Liet

Gerard van Lomstraat

Tinnegietersteeg 

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht: