Tiplijn: 06-19541384

Bouwcontainer in brand naast bedrijfspand in Gorinchem

0

GORINCHEM – De Gorcumse brandweer is zaterdagavond 30 maart 2019 uitgerukt naar de Schelluinsestraat in Gorinchem. Rond 22.15 uur werd melding gedaan van een mogelijke brand. De brandweer kwam ter plaatse en trof dicht naast een bedrijfspand een rokende bouwcontainer aan. Tijdens het openen van een hek als doorgang ontwikkelde de rokende container zich tot een felle brand. De brandweer schaalde op naar het sein ‘middelbrand’ en een tweede tankautospuit, een schuimbluswagen en een officier van dienst kwamen met spoed ter plaatse. De brandende container straalde het bedrijfspand aan. De brandweer heeft tussen de container en het pand afgeschermd en wist een overslag te voorkomen. De bouwcontainer is door de brandweer vakkundig geblust. Naast de brandweer kwamen twee eenheden van de politie ter plaatse. Wat er in de container gebrand heeft, en hoe deze brand kon ontstaan, is niet bekend.

Foto’s: Max Liet en Herbert van Dalen

   

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer