Tiplijn: 06-19541384

Bestelbus brandt uit op de Julianastraat in Zwijndrecht; vermoedelijk brandstichting

2

ZWIJNDRECHT – Een bestelbus is in de nacht van vrijdag 29 op zaterdag 30 maart 2019 uitgebrand in Zwijndrecht. De brand ontstond omstreeks 00.45 uur op de Julianastraat. Buurtbewoners hoorden een harde knal en zagen even later dat de bus in brand stond. Direct werd het alarmnummer gebeld. Bij aankomst van de brandweer stond de bedrijfswagen al volledig in de brand. De brandweer wist de brand na enige tijd onder controle te krijgen. Er wordt uitgegaan van brandstichting. De politie doet (sporen)onderzoek.

Foto: Gerard van Helden

Foto: Gerard van Helden

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

2 reacties

  1. A.N. Dries on

    Damn, da’s 2 straten hier vandaan, komt nu wel érg dichtbij!

    Het zou je werkbus maar zijn, verschrikkelijk… snap echt niet waarom bepaalde figuren hierop kicken om andermans eigendom in vlammen op te laten gaan, get a life! 👿

  2. @A.N. DRIES Ik heb het vermoeden dat er een of meerdere personen bezig zijn binnen de Drechtsteden (Alblasserdam, Dordrecht, Zwijndrecht & Ambacht). Er zijn in elk geval wel opvallend veel autobranden ineens in de regio.

Reageer