Tiplijn: 06-19541384

Twee Franse dieven aangehouden op A27 bij Gorinchem na achtervolging

0

WERKENDAM/GORINCHEM – Donderdagmiddag 28 maart 2019 zijn twee Franse dieven na een achtervolging klemgereden op de A27 bij Gorinchem. In Werkendam hadden de twee verdachten een pinpas gestolen. Kort nadat de pinpas werd gestolen gingen de verdachten er met een auto vandoor. Echter was de politie al onderweg naar Werkendam en gingen direct achter de verdachten aan. Na een korte achtervolging kon de politie het voertuig op de Merwedebrug bij Gorinchem klemrijden. De twee verdachten, twee mannen van 32 én 38 jaar oud uit Frankrijk, werden direct aangehouden.

Bij het klemrijden van de auto kwamen meerdere andere personenauto’s en een bestelbusje in botsing. Niemand raakte gewond. De A27 was in de richting van Utrecht lange tijd afgesloten.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht: