Tiplijn: 06-19541384

Brandweer rukt uit voor woningbrand in Sliedrecht

0

SLIEDRECHT – Aan de Elzenhof in Sliedrecht is dinsdagmorgen 26 maart 2019 brand uitgebroken in een woning. Rond 09.30 uur werd de brandweer met spoed opgeroepen. Al snel werd opgeschaald naar het sein ‘middelbrand’ en kwam een tweede blusvoertuig ter plaatse. Ook een hoogwerker uit Dordrecht en een officier van dienst kwamen ter plaatse.

De brand in de flatwoning woedde op een gasfornuis in de keuken. Tijdens de brand waren mensen in de woning aanwezig. De personen zijn door schilders uit de woning gehaald. De ter plaatse gekomen ambulancedienst heeft de personen die rook hadden ingeademd gecontroleerd. De brandweer had de brand snel onder controle en heeft de woning geventileerd. De stichting Salvage is ingeschakeld om de ontstane schade verder af te handelen.

Foto’s: Jorrit de Haas

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer