Tiplijn: 06-19541384

Schade na aanrijding tussen auto en bedrijfsbus in Hardinxveld-Giessendam

1

HARDINXVELD-GIESSENDAM- Op de kruising van de Giessenzoom met de Parallelweg in Hardinxveld-Giessendam zijn donderdagmiddag 14 maart 2019 een auto en een bedrijfsbus gebotst. Het ongeval gebeurde rond 16.45 uur. De politie en ambulancedienst kwamen na de melding met spoed ter plaatse.

De persoon in de bedrijfsbus, komend vanaf de spoorwegovergang, zag volgens omstanders de naderende auto op de Parallelweg over het hoofd, waarna een aanrijding volgde. Een vrouw uit één van de betrokken voertuigen is ter plaatse door de ambulancedienst gecontroleerd op verwondingen en hoefde niet mee naar het ziekenhuis. De politie assisteerde bij de afhandeling van het ongeval.

Foto’s: Jorrit de Haas

 

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

1 reactie

  1. Even voor alle duidelijkheid: Ik ben de bestuurder van de bedrijfsbus, en de bestuurster van de andere wagen heeft mij over het hoofd gezien!!! Ze had mij voorrang moeten verlenen. Het is niet correct beschreven.

Reageer