Tiplijn: 06-19541384

Scooter aangereden door auto op Brugweg in Zwijndrecht; vrouw naar ziekenhuis

1

ZWIJNDRECHT – Op de Brugweg in Zwijndrecht is dinsdagavond een scooterrijdster aangereden door een automobilist. Het ongeval gebeurde rond 19.30 uur. De politie en de ambulancedienst kwamen na de aanrijding met spoed ter plaatse. Het slachtoffer werd onderzocht in de ambulance en daarna voor controle overgebracht naar het Albert Schweitzer ziekenhuis in Dordrecht. Aan de betrokken voertuigen ontstond minimale schade. De automobilist kon na afhandeling van het ongeval zijn weg vervolgen. De brug richting Zwijndrecht was tijdens de afhandeling van het ongeval kort afgesloten voor verkeer. Wat de oorzaak is van het ongeval, is niet bekend.

Foto’s: Benjamin van Es

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

1 reactie

  1. Zoals wel vaker is de verlichting daar alles behalve optimaal. Je moet best goed kijken om fietsers & snorscooters op te merken. Als je het meldt aan de gemeente wordt er echter niets meegedaan. Eigenlijk zouden voorrangsregels (als haaientanden) na zonsondergang moeten vervallen. Mensen gaan er nog altijd teveel vanuit dat de ander je wel ziet en ‘ik’ heb immers voorrang (dus de ander moet stoppen). Voorrang krijg je nog altijd en neem je niet.